Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στην Πίνδο

Image result for trikala christmas village

1η ημέρα : Αναχώρηση από Αθήνα στις 7.45 π.μ., στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για την πόλη των Τρικάλων και το μύλο των Ξωτικών, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό Μέτσοβο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πρωινό και επίσκεψη στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλη. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη λίμνη Παμβώτιδα όπου με τουριστικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το σπίτι-μουσείο του Αλή Πασά. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο για εορταστικό δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό άλλη μια συναρπαστική ημέρα ξεκινά με την ‘περιπλάνηση’ μας στον ορεινό όγκο της Πίνδου. Θα επισκεφθούμε το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τις χιονισμένες βουνοκορφές και αμέσως μετά θα φθάσουμε στην ξακουστή Σαμαρίνα, ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μέτρων, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, στα Μετέωρα όπου θα επισκεφθούμε και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου και την Καλαμπάκα για περιπάτους και προαιρετικό γεύμα. Στην περιοχή της Λαμίας η τελευταία μας στάση, πριν καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Γενικές παρατηρήσεις

Τιμές

Από 215,00 €