Στη λίμνη Πλαστήρα και το Μύλο των ξωτικών

1Η Ημέρα : Αθήνα , Καρδίτσα , Τρίκαλα , Καλαμπάκα
Αναχώρηση στις 8.15 π.μ. από Αθήνα , περιοχή Λαμίας ημίωρη στάση για καφέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και μέσω Δομοκού  – Καρδίτσας , φθάνουμε στα Τρίκαλα, στάση, γεύμα προαιρετικά, επίσκεψη στο μεγαλύτερο ίσως θεματικό πάρκο της Ελλάδας,  «το Μύλο  των Ξωτικών «. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Καλαμπάκα. Ξεκούραση χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η Ημέρα : Μετέωρα , Ελάτη , Καλαμπάκα
Πρωινό και ανάβαση στους «Ιερούς Βράχους» των Μετεώρων . Επίσκεψη της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ και συνεχίζουμε για τα ορεινά χωριά των Τρακάλων , Πυλή , Ελάτη  και Περτούλι με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο. Εδώ η φύση με τις χιονισμένες κορυφές έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, «Ελβετικά Τοπία » με σπάνια ομορφιά, μας «φιλοξενούν» για να απολαύσουμε προαιρετικά και ένα ξεχωριστό γεύμα σε ταβερνάκι της περιοχής. Επιστροφή στην Καλαμπάκα , χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η Ημέρα : Λίμνη Πλαστήρα , Τρίκαλα , Αθήνα
Πρωινό και ξεκινάμε για μία εξίσου σημαντική και όμορφη διαδρομή μέχρι τις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα. Αφού προσπεράσουμε τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα ,  μέσα από όμορφα χωριουδάκια, θα φθάσουμε στο φράγμα στη νότια πλευρά της λίμνης και θα καταλήξουμε στην πλαζ Λαμπερού, όπου θα έχουμε προαιρετικό γεύμα. Μετά το μεσημέρι επιστρέφουμε στην Αθήνα, μέσω Λαμίας , με μικρή ενδιάμεση στάση σε Καφέ  της περιοχής, άφιξη το βράδυ.

Γενικές παρατηρήσεις

Τιμές

Από 135,00 €