Σέρρες – Λίμνη Κερκίνη – Άνω Πορόϊα – Χιονοδρομικό Λαϊλιά !!!

5660aa2aead4505580e2db481f018531.png

1η ΗΜΕΡΑ Αθήνα – Σέρρες

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο ξενοδοχείο Siris 4* στον Λευκώνα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

 

2η ΗΜΕΡΑ Αμφίπολη – Σπήλαιο Αλιστράτης – Δράμα («Ονειρούπολη»)

Πρωινό και αναχώρηση για την Αμφίπολη, όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο. Ακολουθεί επίσκεψη στο Σπήλαιο Αλιστράτης, από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας. Πολύ κοντά μας η Δράμα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας μας, την «Ονειρούπολη», ένα πραγματικό «χωριό του Αϊ-Βασίλη»! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

3η ΗΜΕΡΑ Ενυδρείο Βυρώνειας – Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου – Λίμνη Κερκίνη – Άνω Πορόια

Πρωινό και μετάβαση στο Πετρίτσι, όπου δίπλα στον ποταμό Στρυμόνα βρίσκεται το Δημοτικό Ενυδρείο Βυρώνειας. Συνεχίζουμε για τη Μονή Τιμίου Προδρόμου. Επόμενος σταθμός η Λίμνη Κερκίνη, ένας από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Ευρώπης. Ενημέρωση και ελεύθερος χρόνος για γεύμα και για όσους επιθυμούν βαρκάδα στις όχθες. Το απόγευμα θα πιούμε καφέ στα Άνω Πορόια με θέα την κοιλάδα και τη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

4η ΗΜΕΡΑ Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά – Άγιος Ιωάννης

Πρωινό και αναχώρηση για το Όρος Βροντού, όπου σε υψόμετρο 1.600μ. βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά. Ελεύθερος χρόνος για καφέ κι επίσκεψη στο γραφικό χωριό του Αγίου Γιάννη. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στο κέντρο της πόλης – ευκαιρία να αγοράσετε τα φημισμένα γλυκά ακανέδες! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

5η ΗΜΕΡΑ Σέρρες – Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στο ναό του πολιούχου Αγ. Δημητρίου, χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις

 

Γενικές παρατηρήσεις

Τιμές

από 245,00€