Αυστριακές Άλπεις και Λίμνες

Related image

1Η Ημέρα  Αθήνα – Πάτρα  (πλοίο):
 Αναχώρηση από Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση, άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα, διανυκτέρευση εν πλω.

2Η Ημέρα Ανκόνα – Βερόνα :
 ‘Αφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για τη βόρειο Ιταλία και την πόλη της Βερόνα. Με ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η Ημέρα Βερόνα  – Τυρόλο :
Πρωινό, σύντομη περιήγηση στην πόλη του Ρωμαίου  και της Ιουλιέτας  και αναχώρηση για Ιννσμπρουκ . ‘Αφιξη στην πρωτεύουσα του Τυρόλο  και γνωριμία – περιήγηση στην πόλη του ποταμού Ινν . Ξεκινάμε από την κεντρική λεωφόρο της Μαρίας Θηρεσίας , για να ακολουθήσει το Δημαρχείο, το κτίριο της Χρυσής Στέγης ,  ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουρν, η αψίδα του Θριάμβου και η κεντρική λεωφόρος Τερεζιενστράσσε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η Ημέρα  Ιννσμπρουκ – Kitzbuhel – Zellamsee – Σαλτσμπουργκ :
Πρωινό και αναχώρηση για την καρδιά των Αυστριακών ‘Αλπεων, το γραφικό Κίτσμπουελ. Τυρολέζικο σκηνικό, με πέτρινα δρομάκια, πολύχρωμα σπιτάκια, χιονοδρομικά κέντρα υψηλών προδιαγραφών. Επόμενος σταθμός το παραμυθένιο Ζellamsee  με την ομώνυμη λίμνη να συνδυάζει αρμονικά το υδάτινο τοπίο με τους γύρω ορεινούς όγκους. Τελευταίος σταθμός για σήμερα η πόλη του Σάλτσμπούργκ, όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η Ημέρα  Σάλτσμπουργκ – Χαλστάττ  :
Πρωινό και γνωριμία με την πόλη του Σαλτσμπουργκ . Πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του Μότσαρτ , μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία. Θα δούμε ορισμένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως το «σπίτι – μουσείο του Μότσαρτ», το παλάτι Μίραμπελ , την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου  και τέλος το περίφημο Ντομ, τον καθεδρικό ναό της πόλης για Xαλστάττ . Αμέσως μετά μια μοναδική διαδρομή με αλπικά τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, γραφικά χωριά με ξύλινα σπίτια και πανέμορφες λίμνες, μας οδηγούν στο παραλίμνιο χωριουδάκι Halstatt, μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους ή προαιρετικά βαρκάδα στη λίμνη Χάλστεττερ, για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την ηρεμία που κυριαρχεί στην περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα Φιλάχ ( Villach ) – Bενετία : 
Πρωινό και αναχώρηση για Βενετία, με μικρή στάση στο Φιλάχ. ‘Αφιξη στο Μεστρέ , όπου με βαπορέτο (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στη «Βασίλισσα της Αδριατικής», για να γνωρίσουμε τη Γέφυρα  των Στεναγμών , το Παλάτι  των Δοφηδών , τον Πύργο  του Ρολογιού  κ.α. τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

7Η Ημέρα Βενετία – Ανκόνα :
 Μετά το πρωινό ξεκινάμε για το λιμάνι της Ανκόνα, μέσω Μπολώνια, με ενδιάμεση στάση στη διαδρομή. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα, διανυκτέρευση εν πλω.

8Η Ημέρα Πάτρα – Αθήνα: Το μεσημέρι φθάνουμε στο λιμάνι της Πάτρας και τρείς περίπου ώρες αργότερα στην Αθήνα .

Γενικές παρατηρήσεις

Παιδιά έως 12 ετών δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες. Η εξεύρεση καμπίνας στα πλοία άλλου τύπου από αυτόν που ορίζει το πρόγραμμα, εφόσον είναι δυνατή, υπόκεινται σε επιβαρύνσεις.

Τιμές

Από 585,00 €